Tjänster

Persontransport

Taxi Trelleborg AB har idag totalt 21 taxibilar. Alla våra bilar är av kombimodell eller minibussar. Gemensamt för samtliga är att de är säkra och komfortabla bilmodeller.

För de större sällskapen erbjuder vi storbilar för upp till nitton (19) passagerare. Dessa resor utförs då på vår storbils taxa. Det kostar inget extra att förbeställa bilen.

Hos oss kan du betala med kontokort utan extrakostnad.

Budtransport

Snabba bud – dygnet runt, årets alla dagar. Vi utför gärna budtransporter, och det är alltid som direktbud från dörr till dörr. Vi har fasta priser till de flesta orter och ger Er gärna ett prisförslag på övriga destinationer. För företag kan vi också erbjuda företagsavtal med förmånliga priser.

Sjukresor

För resor till/från Trelleborgs Lasarett, Vårdcentraler eller tandläkare erbjuder vi förmånliga resor till en kostnad av 60 kr. Detta gäller dock endast de resor som börjar och slutar inom Trelleborgs Stadsgräns, dvs Stavstensvägen – Tommarpsvägen –
Nya Västervång – Högalid – Knäckekärr – Malörten – Pilevall – Fagerängen – Östra Förstadsgatan.

För övriga resor inom Trelleborgs Kommun, gäller rullande taxa.

För sjukresor då kunden behöver sitta kvar och åka i sin rullstol under färden tillkommer en avgift på 100 kr/rullstol

Flygplatsservice

Vi hämtar och lämnar er på regionens flygplatser ( Kastrup och Sturup ) till ett fast pris. Vid beställning av resa / hemresa anger ni ert flight nummer, så håller vi koll på planet och ser till att bilen finns på plats och i rätt tid när ni ankommer till flygplatsen.
Vi möter upp er i ankomsthallen med en skylt med ert namn.

Bilbarnstolar

Vi har bilkuddar för barn om ni så önskar. Uppge att ni önskar detta vid er resa, så chauffören hinner inom stationen och hämta dem till er. Har ni egna barnstolar med er vid t.e.x resa till och från Kastrup, förvarar vi era barnstolar på stationen tills hemresan.
För mer information, ring vår växel på telefon 0410-150 70.