Budservice

Till företagen / företagarna i Trelleborgs kommun:

Eftersom efterfrågan från både företag och privata varit stora så har vi äntligen startat en budfirma i Trelleborgs kommun. Nu har Trelleborg äntligen en egen bud och transport firma. Trelleborgs Budservice tillhör Taxi Trelleborg AB och kommer att styras via samma växel och telefon nummer. Idag har vi bilar och växel som är bemannad och öppen dygnet runt alla dagar om året.

Då vill vi kunna serva hela Trelleborgs kommun,både företag och privata personer med att vi kan köra persontransporter och budtransporter dygnet runt. Förutom att vi har våra taxibilar tillgängliga så har vi köpt in speciella budbilar just för att kunna köra mer och större budtransporter. Trelleborgs budservice har köpt in två Mercedes Sprinter som tar upp till 3,5 ton.

Vår ide är service och kvalite från dörr till dörr.När ni ringer skall vi kunna köra direkt. Ni är välkomna att ringa och ta del av våra budpriser.Har ni slingor som ni behöver hjälp med dagligen så hjälper vi med. Behöver ni bilar just för ert företag så kan vi ordna det. Ju mer efterfrågan blir ju fler bilar kan vi köpa in. Ni är välkomna att ta kontakt med oss.